Këto janë 10 automjetet më të çmendura në botë.

Në 1885, një shpikje monumentale krijoi një revolucion në lëvizje që do të ndryshonte mënyrën se si ne njerëzit lundrojmë peizazhin tonë përgjithmonë, shkruan InfoKosova.

Është e pasigurt se kush e shpiku veturën e parë, por disa dëshmi tregojnë se ai ishte Karl Benz.

Automjeti ka kaluar nëpër shumë ndryshime gjatë viteve me modele më moderne që kanë karakteristika si kamera rezervë, dyert e trungjeve të lëvizjes dhe madje edhe pilot automatik.

Por të gjitha këto shtohen në krahasim me këto 10 automjetet më të çmendura…/InfoKosova/

Shiko Videon: