Për të gjithë ata që e lexojnë këtë, ndoshta keni dëgjuar për rrëzimet e supozuara të UFO-ve si incidenti i Roswell, shkruan InfoKosova.

Apo ndoshta keni dëgjuar edhe për atë në Kecksburg në Pensilvani, apo ndoshta përplasjen e pretenduar në Pyjet e Zeza në Gjermani në vitin 1936.

Megjithatë, ekziston një bollëk absolut i kërkimeve tjera, me shumë dëshmitarë për rrëzime të tjera të UFO-ve të regjistruara.

Për më tepër, raportet për disqet fluturuese të mbytura kanë ardhur në të gjithë planetin, dhe ato kanë ndodhur në një varg më të gjerë të historisë sesa mund të mendonit.

Këtu, pra, janë dhjetë pretendime më pak të njohura të UFO-ve të rrëzuar të alienëve nga planetet tjera./InfoKosova/

Shiko Videon: