Web Analytics

Këto janë disa nga çiftet e njohura kosovare që kanë 10 deri 20 vite diferencë me njëri-tjetrin

Botuar nga: InfoKosova

Jeta private e “VIP-ave” është çdo herë në qendër të vëmendjes, e disa nga çiftet e njohura të estradës kosovare komentohen shpesh për shkak të diferencës së madhe në moshë që kanë ata.

Më poshtë keni disa nga çiftet “VIP” që kanë më shumë se 10 vite diferencë në moshë.

1: Adelina Tahiri dhe Serjoza Markov

ish-Çifti kanë 24 vite diferencë, megjithatë kjo nuk ka ndikuar aspak te lidhja e tyre, cifti janë të martuar dhe prindër të një djali.

2: Eni Koci dhe Genc Prevlukaj

Ata janë një nga çiftet më të komentuara së fundmi dhe diferenca e tyre në moshë është çështja e parë që u diskutua kur u zbulua lidhja e tyre, pra çifti ka 15 vite diferencë.

3: Blero dhe Afrona,

Ish-çifti kanë kanë 14 vite diferencë.

4: Andrra dhe Sinani

Çifti kanë plot 20 vite diferencë, por mosha nuk ka qenë pengesë në lidhjet e më pas martesën e tyre, Andrra dhe Sinani janë prindër të një djali.

Të FUNDIT