Thonë se çdo fotografi tregon një histori dhe kjo është e vërtetë.

Fotografët pa frikë – një vend i dedikuar për të festuar fotografinë më të mirë të dasmës në botë – zbuluan koleksionin e tyre të fundit të 204 imazheve.

Shikoni disa nga fotografitë: