Thonë se martesa është dita më e mirë e ditës suaj, shkruan InfoKosova.

Të rrethuar nga familja, miqtë, duke ia dhënë jetën tuaj dikujt që dashuroni, të gjitha këto janë aq romantike dhe të papërballueshme.

Mbi të gjitha dasma është mundësi e përkryer për të qeshur së bashku./InfoKosova/

Këto foto qesharake na tregojnë anën më qesharake të dashurisë: