Këto janë mënyrat më natyrale që ju ndihmojë të keni thonj të fortë

Disa njerëz kanë fatin të kenë thonj të shëndetshëm dhe me shkëlqim pa ju dashur ndihma e estetistes.

Ndërsa pjesa tjetër kanë thonj të dobët që thyhen shumë shpejt.

Megjithatë nëse bëni pjesë në kategorinë e dytë, ju keni mundësinë që me anë të produkteve natyrale të keni thonjtë që ëndërroni.

Më poshtë po ju rendisim 10 produkte, të cilët çdokush i ka në shtëpi:

1- Konsumoni vitamina E

2- Vaj ulliri

3- Vaj kokosi

4- Lëng limoni

5- Uthull molle

6- Përzieni mjaltë dhe vezë

7- Vaj i jojobës

Përveç vitaminës E, me të gjithë produktet e tjera veproni njësoj.

Mjafton t’i mbani 15 minuta në një enë dhe rezultati do të jetë i dukshëm.