Në shkollë, mësuesit e bëjnë të pamunduren që ta mbajnë rendin dhe qetësinë në klasë, shkruan InfoKosova.

Por sa e vështirë është kjo gjë ?

Kur nxënësit bëjnë probleme të mëdha, ose kur mësuesit nuk janë në disponim, ka shumë ndëshkime që i kalojnë kufinjët.

Në videon e mëposhtme ju ftojmë ti shikoni disa prej ndëshkimeve më të rënda./InfoKosova/

Shiko Videon: