Këto janë vendimet e reja të qeverisë për parandalimin e përhapjes së koronavirusit!

Qeveria në detyrë e Republikës së Kosovës ka mbajtur mbledhjen e 18-të.

Me kërkesë të kryeministrit në detyrë të Kosovës, Albin Kurti, Qeveria mbrëmë ka zhvilluar mbledhjen 18.

Sipas njoftimit të qeverisë thuhet se në këtë mbledhje është shqyrtuar dhe miratuar vendimi për ndërmarrjen e masave shtesë për parandalimin dhe kontrollin e përhapjes së COVID-19.