Këto janë veturat e së ardhmes, shikoni veturat elektrike të Mercedes, BMW, VW…

Prodhuesit e veturave gjithnjë e më shumë po përqëndrohen në përpunimin e veturave elektrike, duke iu shmangur veturave që djegin naftë dhe lëndë tjera djegëse.

Në videon më poshtë mund të shihni modelet e firmave më të mëdha botërore si Mercedes, BMV, VW, Tesla, Honda etj…

Shiko Videon:

Future Cars 🔥

Gepostet von VIPa Klips am Mittwoch, 12. Februar 2020