Vet historia është shumë më e komplikuar se sa ajo që ne mësojmë në shkolla, shkruan InfoKosova.

Para teknologjisë moderne dhe të gjitha burimeve tona në ditët e sotme, e vetmja mënyrë për të mësuar më shumë për botën ishte eksplorimi dhe vazhdimi i ekspeditave të mëdha.

Ka aq shumë në tokë që ende nuk janë zbuluar.

Ekspeditat disa shekuj më parë ishin të vështira, të rrezikshme dhe misterioze.

Me numrin e panumërt të piratëve, varkave, ngjarjeve të papritura dhe mistereve, askush nuk mund ta dijë me siguri se çfarë ndodhi pikërisht kur njerëzit e së kaluarës vendosën të mësonin më shumë për planetin tokë./InfoKosova/

Shiko Videon: