Kemi parë shumë ndërtime nga më të ndryshmet, disa që janë bërë me qëllim nga inxhinierët e mëdhenjë dhe disa janë bërë pa vetëdije, shkruan InfoKosova.

Por këto nëdrtime që i kemi zgjedhur për ju, do ju bëjnë që ti shikoni disa herë dhe të mendoni a janë bërë me apo pa vetëdije !/InfoKosova/

Më poshtë mund ti shikoni disa nga ndërtimet më të dështuara në planet: