Që të dy gjinitë kanë gjëra të kundërta, sepse janë të ndryshëm.

Sigurisht që ka shumë gjëra qe meshkujve nuk ju pëlqejnë tek femrat.

Janë shumë gjëra që nuk ju pëlqejnë meshkujve tek femrat, por nuk e shohin të arsyeshme apo edhe nuk kanë guxim që ti thonë atyre.

Më poshtë do i rendisim disa prej tyre:

Së pari mos u sillni si robot

Kjo sepse meshkujt kanë zero tolerancë për femrat që shtiren.

Ata duan femra që nuk kanë frikë ta tregojnë veten ashtu siç janë.

Së dyti flisni çfarë keni në mendje

Meshkujt i adhurojnë femrat që tregojnë se çfarë duan dhe që  flasin direkt për emocionet e tyre.

Dhe së fundmi, mos bëni shumë tualet

Meshkujt duan femra që e vlerësojnë bukurinë natyrale dhe që nuk rëndohen me tualet.