Këtu mund ta ndiqni LIVE ceremoninë e nënshkrimit të marrveshjes Kosovë-Serbi

Presidenti i ShBA-ve Donald Trump do ta vëzhgoj ceremoninë e nënshkrimit të marrëveshjes ekonomike ndërmjet Presidentit të Republikës së Serbisë dhe Kryeministrit të Republikës së Kosovës.

Shtëpija e Bardhë ka vendosur një link në webfaqen zyrtare pasi që brenda Shtëpisë së Bardhë nuk lejohet pjesëmarrja direkte e gazetarëve.

Linkun poashtu e kanë vendosur edhe ne kanalin zyrtatë në Youtube.

Më poshtë ne ju sjellin videon direkte nga ceremonia e nënshkrimit të marrveshjes Kosovë – Serbi./InfoKosova/

Shiko Videon: