Është bërë një mani tek femrat për të vënë në fokus, blerjet, veshjen, grimin apo ushqimin dhe daljet, shkruan “InfoKosova”.

Kida veçohet për vokalin dhe stilin e të kënduarit, por ajo që komentohet shumë shpesh janë setet fotografike që i sjell.

Edhe Kida është njëra nga të shumtat këngëtare që ka dëshirë të ekspozon trupin dhe gjërat që bënë.

Është edhe ky detaj i shpeshtë, këpucat apo sandalet që i vë në fokus. /InfoKosova/.