Kida i hyri në zemër edhe këngëtares së njohur latine

Këngëtarja e njohur latine La Rosalia duket se është fanse e këngëtares kosovare Kida.

Ajo ka filluar që ta përcjell këgëtaren kosovare Kida në Instagram.

Ndryshe Rosalia është njëra prej këngëtarëve më të njohura latine dhe këngët e saj pëlqehen nga miliarda njerëz në mbarë globin.

“Con Altura” është kënga më e njohur e saj.