Kida në lidhje dashurie me një djalë nga Dubai?

Kida është nga këngëtaret më të njohura të skenës muzikore shqiptare.

Artistja ndiqet në masë të madhe dhe përkundër interesimit për çdo detaj rreth saj, jetën private ka arritur ta mbajë gjithmonë larg syrit të medias dhe publikut.

Sipas “Kryefjala” Kida është në lidhje dashurie prej kohësh.

Partneri, i cili është bashkëmoshatar me të, nuk është figurë publike dhe jeton në Dubai.

Identiteti i tij nuk është bërë ende i ditur por thuhet se nuk është fytyrë publike.