Këngëtarja Kida ka lënë pa mend të gjithë me pamjen e saj sonte.

Ajo duket shumë e nxehtë dhe joshëse.

Kida është drejt finalizimit të projektit të ri muzikor i cili publikohet këto ditë.

Kënga e cila padyshim që do të jetë hit ashtu si projektet e mëparshme të këngëtares, pritet të ketë edhe një videoklip të veçantë.

Kjo gjë bije në sy nga imazhet që këngëtarja ka shkëputur nga xhirimet e klipit.

Kida ka ardhur më joshëse se kurrë më parë në një veshje të ngushtë, derisa shihet e shtrirë pranë një pasqyrës me të pasmet kthyer drejt kamerës.

Këngëtarja e famshme tregoj super format e saj në një pozitë provokuese, dhe duke u bazuar në këtë, Kidën do ta shohim ‘përvëluese’ në projektin e ri.