Kim Kardashian i thekson linjat trupore në veshje të tejdukshme

Ylli i njohur televiziv Kim Kardashian, njihet si një nga personazhet më atra.ktive dhe me më shumë impakt në arenën ndërkombëtare.

Ajo në secilën paraqitje që bën, kujdeset që të marr vëmendjen e qindra miliona ndjekësve të saj, që e ndjekin atë hap pas hapi në secilën paraqitje që bën.

Kim duke shfrytëzuar reputacionin që ka tek publiku, e ka shfrytëzuar më së miri edhe për të zhvilluar bizneset e saj në fushën e bukurisë, si kozmetikë apo veshje të brendshme për femra.

Zakonisht ajo kujdeset që të vetë ti bëjë reklamë produkteve të saj, e njejtë ka bërë edhe së fundmi duke reklamuar produktet e saj të markës ‘Skims’.

Ajo gjithashtu ka shfrytëzuar rastin që në plan të parë ti vëjë edhe format e saj bom.bastike tru.pore për të cilat njihet në të gjithë botën.