Tom Cruise është plot 55 vjeç, por kjo nuk do të thotë që të pasmet e tij nuk mund të ‘thyejnë’ rrjetin ashtu si dhe Kim Kardashian.

E gjitha nisi kur në Twitter u postua një foto e të pasmeve të aktorit në një skenë të filmit “Valkyrie”, të cilat shfaqeshin goxha të fryra.

Personi që postoi foton në rrjet tregoi se të pasmet e Cruise nuk janë të tijat, por janë të pasme false.

Hidhi një sy njëherë:

“Përshëndetje”, – shkruan personi me emrin ‘swizz keats’.

Ju prezantoj teorinë që për një skenë të vetme, Tom Cruise përdor të pasme false”.

Statusi dhe fotoja morën menjëherë 15,000 shpërndarje dhe mund të gjendet kudo në rrjetet sociale si Facebook, Twitter apo Instagram.

Kur e mendojmë edhe një herë, imagjino ç’mund të ketë “hequr” Cruise me gjithë ato të pasme.