Kinë, sëmundja e vajzës-plakë, 28 vjeçe dhe duket si 60

Rasti i vajzës kineze, Hu Juan prek disa kohësh po bën xhiron e botë.

Kjo është historia e pabesueshme e vajzës-plak, e cila pasi u shfaq në një agjenci u shpërnda në të gjitha mediat ndërkombëtare.

Ajo është vetëm 28 vjeçe por që duket si 60.

Shkaku i plakjes së saj përpara kohë është një sëmundje e rrallë e lëkurës, nga e cila është prekur.

Gjithçka nisi pas lindjes së djalit të saj kur ishte 17 vjeçe, kur u prek nga sëmundja e Cutis Laxa.

Rasti i saj është i pari në Kinë dhe i dhjeti në të gjithë botën.

Hu Juan ka rënë edhe në depresion për shkak të kësaj sëmundje dhe në disa raste ka arritur sa të tentojë dhe vetëvr.asjen.

Vajza, siç është shprehur dhe vetë ajo vuan shumë nga plakja e saj përpara kohe.

Edhe pse bashkëshorti i saj e mbështet shumë në këtë vuajtje të saj, në disa raste ai ka arritur deri aty sa të thotë, që ajo nuk është bashkëshortja e tij, por nëna.

Histori e saj ka prekur shumë Kinën dhe tani një grup kirurgësh ka marrë përsipër ta ndihmojë, por pa i premtuar asgjë sepse si dihet si mund të shkojnë operacionet.

Por Hu Juan pranoi sfidën dhe shumë shpejt do i nënshtrohen disa operacioneve plastike.

Shiko Videon: