Kinsey veç gjoksin e lë jashtë ‘midis’ borës

Ajo e do detin, por, e do edhe skijimin.

Por, kur është fjala për temperatura të ftohta, Kinsey Sue di si ta bëj një kombinim interesant në veshje.

Ajo në Instagram ka hedhur një fotografi ku shihet se edhe pse gjendej në një vend me borë dhe e veshur me xhup, gjoksin e ka lënë jashtë.

Në këtë formë, Sue tregoi se ekspozimi i gjoksit është primar çdoherë, varësisht çdo gjëje.