Kjo është arsyeja përse duhet të hani nga një vezë çdo mëngjes

Veza është një nga produktet më të mira shtazore dhe më me vlera ushqyese.

Të paktën një vezë në ditë duhet ta hani, dhe është e sugjerueshme në mëngjes, në mënyrë që të keni energji gjatë gjithë ditës.

Më poshtë ju sjellim disa përfitime që merrni nga veza:

Veza përmirëson përqendrimin

Ju bën më të vëmendshëm

Veza është e mbushur me ushqyes themelorë

Proteina që përmban veza mund t’ju ndihmojë të bini në peshë

Veza i jep energji trurit