Kjo është arsyeja pse Enca nuk foli për vdekjen e babait

Këngëtarja Enca Haxhia është në zi.

Këngëtarja e njohur shqiptare, Enca Haxhia, nëpërmjet ditën e djeshme është përballur me një humbje të madhe.

Babai i saj ka ndërruar jetë dhe këngëtarja sot bëri reagimin e parë publik pas lajmin të hidhur i cili ka qarkulluar në media.

Ajo i ka falënderuar të gjithë ata që i dhanë forcë në këtë ditë të vështirë dhe ka theksuar se e ka të vështirë të flas në Instagram për gjërat që i ka aq afër zemrës.