Kjo është arsyeja se pse dështoi mbrëmë koncerti i Unikkatilit

Ishte paralajmëruar kohë më parë së mbrëmë do këndonte në Klan Arena.

Mirëpo reperi Unikkatil nuk u shfaq fare në koncert.

Kjo pasi kishte pak pjesëmarrës dhe nuk doli ashtu si e priste.

Derisa kishte pak të pranishëm ata kërkuan tu kthehen paratë e biletave.