Florent Muslija është një futbollist i njohur kosovar.

Na ka njoftuar tashmë edhe me të dashurën e tij.

Florent Muslija na ka njoftuar me të dashurën e tij.

Florent Muslija për herë të parë ka bërë publike lidhjen që ka me një vajzë.

Në profilin e tij në Instagram, 21-vjeçari ka postuar një fotografi së bashku ku shihet në përqafimin e Selmës.

“Një dhe e vetmja” e quan Muslija të dashurën e tij.