Kjo është familja e “Kamishit” – gruaja e fëmijët

Bekim Haxhiu, ishte një nga luftarët e dalluar të luftës së lavdishme të “UÇK”-së, e sot është një nga akterët e rëndësishëm të politikës në vend.

Haxhiu, i njohur me nofkën “Kamishi”, është mjek, por e ka dëshmuar fuqishëm çdo herë vizionin e tij në politikë.

Ata që e njohin, thonë se ai është person i afërt, konkret dhe i prerë.

Ndërkohë, në shtëpi kryefamilar i dedikuar, bashkëshort e baba i shkëlqyer.

“Kamishi” ushtar, doktor, ligjerues e deputet, është baba i dy vajzave dhe një djali të vetëm.

Ky është portreti familjar i Bekim Haxhiut – “Kamishit” të luftës e paqes.