Kjo është familja e kryetarit të ri të Prishtinës

Përparim Rama është kryetari i ri i Prishtinës.

Ai arriti të marrë shumicën e votave duke përmbysur rezultatin nga raundi i parë i zgjedhjeve me 17 tetor.

Në rrjetet sociale ai është aktiv për punën e tij, ndërsa imazhe familjare nuk është se publikon shumë.

Rama është i martuar me Kristalen dhe kanë tre fëmijë të quajtur: Arra, Tigri dhe Broni.

Më poshtë keni disa imazhe familjare të kryetarit të ri të Prishtinës.