Kjo është femra me të cilën kishte shkëmbyer puthje Enca Haxhiu në Dubai

Para javësh emiri i Enca Haxhiut u komentua shumë në mediat rozë.

Në InstaSoty, ajo ndau një video teksa puthej me një vajzë në një klub nate, shkruan”Kosovarja”.

Komete nga më të ndryshmet iu bënë Encës, por nuk është se ajo i mori shumë për bazë.

Vajza me të cilën shkëmbeu puthje qenka shumë e bukur dhe tërheqëse.