Kjo është forma se si t’i lexoni fshehurazi mesazhet në WhatsApp

Ky është një truk i thjeshtë që do ju ndihmojë të lexoni mesazhet në mënyrë sekrete në WhastApp.

A jeni të lodhur nga aplikacioni i WhatsApp-it që nuk ju lejon të lexoni mesazhet pa hyr në të? Atëherë ne kemi një zgjidhje për ty, raporton “GadgetsNow” .

Është një truk i thjeshtë që ju mundëson të lexoni mesazhet e WhatsApp në mënyrë sekrete. Kjo mënyrë punon për përdoruesit e Android por edhe për iOS.

Për të lexuar mesazhet në mënyrë sekrete, ndiqni këta tre hapa:

Ju duhet të prisni që të shfaqet një mesazh në WhatsApp në telefonin tuaj

Në momentin që mesazhi juaj shfaqet, hapeni telefonin tuaj pa e hequr njoftimin

Tani, shtypini poshtë për një periudhë të gjatë që të lexoni mesazhin me njoftim

Android dhe iOS përdoruesit duhet të presin mesazhin e WhatsApp deri sa te shfaqet në telefonin tuaj.

Në momentin që mesazhi shfaqet në telefon, duhet të hapni telefonin përmes fjalëkalimit.