Kjo është gruaja bukuroshe e Lulzim Bashës

Ai është njëri nga politikanët më aktiv dhe të përfolur.

Disa javë pas dorëheqjes, ndërsa ishim mësuar që daljet e Lulzim Bashës në publik gjithë këto kohë, të ishin të ngrysura dhe plot mllef ndaj Berishës që 9 vjet më parë i zuri vendin, sot, ish kreu demokrat rikthehet në publik mjaft i qeshur, si rrallë më parë.

Lulzim Basha shihet më këtë foto selfie të realizuar sot, në tavolinë me të shoqen Aurela Basha.

Ata po kujtojnë sot përvjetorin e martesës së tyre.

Që të dy shfaqen të qeshur, të lumtur, të freskët dhe të kuruar mirë.

Foto që shikoni u shpërnda sonte nga Aurela Basha ndërsa nuk u duk në profilin e Lulzim Bashës në Instagram.