Kjo është gruaja e Kryeministrit Hoti

Kryeministri i Republikës se Kosovës Avdullah Hoti, aktua.lisht është më i përfoluri për jetën e tij politike e sidomos edhe pas shumë polemikave ku arriti të behët kryeministër i vendit.

Hoti, njihet për qetësinë e tij në publik dhe si i suksesshëm në punën e tij si profesor, këshilltar, ministër dhe tash kryeministër i Kosovës.

Është njeri familjar dhe pa skan.dale.

I martuar me bashkëshorten e tij Servete Ukaj – Hotin, e cila punon në Këshillin Gjyqësor të Kosovës (KGJK) dhe bashkë kanë dy djem.

Bashkëshortja e tij me profesion juriste, nuk është ekspozuar shumë në publik.

Ajo është parë më shumë në zgjedhjet e vitit 2017 kur Hoti garonte për kryeministër të Kosovës. /Kosovarja/