Kjo është historia e dhimbshme e këngëtarit të njohur Ed Sheeran!

Edward Christopher Sheeran, apo siq njihet ndryshe si “Ed Sheeran”, është një këngëtar i njohur anglez, i cili njihet për shumë këngë që i ka kthyer në hite.

Falë talentit që gëzon në muzikë, ai ka bërë për vete një numër të madh të fansave gjithandej nëpër botë.

Por historia e tij si i ri ishte e dhimbshme, pasi ai kishte probleme në shkollë, duke u gjykuar për shkak të dukjes së tij.

Ed Sheeran ka vuajtur nga bullizmi në shkollë për shkak se i merrej goja dhe mbante syze të mëdha.

Edhe pse emigroi në kushte të vështira dhe shpesh i vetmi krevat që kishte ishin stolat e parkut, ai nuk harroi kurrë mikeshën e tij më të mirë, kitaren.

Një ditë, vëmendja e një kalimtari të rëndësishëm, i ndryshoi fatin.

Në vitin 2016, Ed Sheeran fitoi Grammy Awards!