Kjo është lopa e parë në botë që do t’iu bëjë të qani me lot

Rasti i fundit është ajo e një video të postuar nga New York Post, një nga mediat më të vjetra amerikane.

Në pamje duket lopa e cili gjurmon të voglin.

Viçin e kanë marrë për ta therrur, thotë gazeta, dhe e ëma nuk i ndahet veturës.

Shiko Videon: