Kjo është lopa më gjigante në botë

Kjo është lopa më e madhe në Australi dhe siç duket edhe në mbarë botën.

Po t’i hedhësh një sy për herë të parë, ajo duket sikur të jetë një elefant.

Gjedhi gjigant peshon mbi një ton dhe e quajnë Big Moo.

Lopa më e madhe në Australi është e gjatë 190 cm.

Big Moo, është poashtu tejet befasuese pasi këmbët e saj janë poashtu shumë të gjata./InfoKosova/

Për më shumë shikoni fotografitë: