Kjo është metoda që ka zgjedhur Gold Ag ta mbrojë djalin nga syri i keq

Që kur u bë baba për herë të parë nuk i ka kursyer imazhet e shumta.

Ai po e përjeton ndjenjën e të qenurit baba në mënyrën më të mirë të mundshme.

Ajo çka mori vëmendje është se si reperi por edhe Ermira ende nuk e kanë zbuluar portretin e vogëlushit.

Kjo mbase frikësohen nga syri i keq, dhe e kanë gjetur këtë metodë për ta mbrojtur./Kosovarja/