Kjo është motra bukuroshe e Edonës që i ka ngja më së shumti nënës

Edona Llalloshi është një emër i njohur nga të gjithë ata që e kanë përcjellur me tu shfaqur ditën e parë në skenë.

Që nga dita e parë ajo i ka dhuruar publikut emocione të papërshkrueshme, duke i dhuruar këngë e hite të bukura.

Por, Edona përveç karrierës së bujshme muzikore shpesh na ka prezantuar edhe me familjaret e saj, nënë dhe motrat e saj janë mjaft të përfolura.

Kënëgtarja e dashur shpesh është thënë se është e bukur, e bukuria në familjen e saj qenka trashëguese, kjo pasi që ata që e njohin Edonën e dinë se çfarë nënë të bukur e zonjë ka.

Por, mangut Edonës e nënës nuk po ia lë motra e saj Aida, e cila është pak e njohur për publikun.