Kjo është reja bukuroshe e Kumrije Mustafes

Kumrija është një nga motrat e famshme të familjes Mustafa nga Mushtishti.

Njëjtë si pjesë më e madhe e motrave, edhe Kumria këndon, madje ka një karrierë të konsoliduar.

Kumrija, ani pse duket mjaftë e re, djalin e paska të rritur, aq sa është bërë edhe me të dashur.

Çifti i ri po duken shumë bukur pranë njëri tjetrit, e reja moderne dhe e mjaftë e këndshme.

Simpatik çifti, apo jo?