Kjo është shifra marramendëse që kërkon Mevlani për një postim në instagram

Se fundmi konkurrentet e Perputhen kane filluar te a.buzojne me cmimet qe vendosin ne Instagramet e tyre.

Ata pretendojne se kane shume vemendje keshtu qe bizneset duhet ti paguajne shume.

”800 euro per nje postim qe fshihet pas 3 ditesh”– kerkon Mevlani.

Nje cmenduri me pak fjale.

Keto shifra dhe keto kushte nuk i vendosin as personazhet e afirmuar.

Gjithesesi ndoshta konkurrentet e dine qe kjo s’do te zgjate shume keshtu qe sic thote edhe vete Mevlani: “KÇK (kap ca te kapesh).