Kjo është vajza më e bukur në botë sipas shkencës

Prej kohësh parametrat e bukurisë ideale kanë qenë në faza tranzicioni dhe fytyrat që kanë qëndruar në krye, kanë ndryshuar herë pas here.

Ama këtë herë ka qenë supermodelja, 23 vjeç Bella Hadid, e cila sipas raportit të Artë të bukurisë Phi, është fytyra më pranë perfektes.

Tiparet e fytyrës së Hadid u afruan më pranë idesë së përsosmërisë së Grekëve të Lashtë.

Llogaria u bë nëpërmjet programit kompjuterik të Harley Street Facial, i cili në mënyrë precizë mat cdo milimetër të fytyrës.

Beyonce doli e dyta e ndjekur nga Amber Heard dhe Ariana Grande.

Scarlett Johansson, Katy Perry dhe Cara Delevingne ishin gjithashtu në dhjetëshen e parë.