Kjo është vajza semi maturante e ish “Miss Kosoves”, Albina Hashani

Ish “Miss Kosova”, Albina Hashani, duket se është mjaftë e plotësuar në të gjitha aspektet.

Siç shihet në rrjete sociale, ish missi dhe këngëtarja, është e realizuar në jetën private dhe atë profesionale si disenjatore.

Albina, është nënë e një vajza tashmë adoloshente, që sot ka mbrëmjen e semi-maturës.

Kaq bukur është dukur Klea në një nga mbrëmjet e saj më të rëndësishme deri në këtë moshë, e  fustani, sigurisht krijim nga mami./kosovarja