Protestat e paraluftës së Kosovës ishin një pikë nisje e kësaj lirie që sot po e gëzojmë ne, shkruan “InfoKosova”.

Sot jemi në datën 2 korrik 2019, ku dhe po e gëzojmë këtë liri që e kemi.

E krejt kjo fal mobilizimit të popullit tonë ndër vite për të arritur këtu ku jemi.

Ishte një fotografi e një gjysheje e cila po qarkullon nëpër rrjet, ku ajo shihej në protestat e vitit 98-ttë në Prishtinë e cila mbante dy gishta lartë duke kërkuar liri dhe demokraci.

Siç kupton portali “InfoKosova” nga burimet e saj, kjo gjyshe quhej Emira Lubura Tahiri një qytetare e vjetër e Prishtinës e cila ishte në kërkim të lirisë së Kosovës me pjesëmarrjen e saj në protesta.

E këtë foto që do ta shihni tani, e kishin botuar edhe shumë gazeta të vendeve të ndryshme të asaj kohe./InfoKosova/

Shiko Fotot: