Kjo të ndodh kur ja prekë gruan boksierit

Tre meshkuj të de.hur në një qytet rus nuk kishin mundur as ta imagjinojnë se argëtimi i tyre në një lokal nate do të kishte një përfundim të keq për ta.

Derisa po argëtoheshin në lokal, njëri prej tyre kishte filluar ta ngac.monte një femër që ishte afër tyre dhe kur ajo kishte refuzuar të shoqërohej me të dehuriit, ata me dh.unë provojnë ta tërheqin në këndin e VIP-ave.

Në ato çaste arrin burri i saj dhe nis të qërojë hesapet me tre të dehurit, transmeton InfoKosova.

Bashkëshorti i femrës që ishte nga.cmuar kishte dashur që ta zgjidh problemin në mënyrë paqësore, por kjo nuk u ka pëlqyer meshkujve të de.hur dhe dy nga ata e sul.mojnë, pa e ditur se kishin punë me një boksier të njohur./InfoKosova/

Se si përfunduan tre aventurierët e de.hur shikojeni videon më poshtë: