Kjo veshje e Agnesës është tejet unike

Agnesa Vutha me linjat perfekte që ka nuk e ka problem edhe të realizojë poza të veçanta.

Ajo në shumë aspekte është pjesë e rëndësishme e lajmeve rozë, duke u komentuar rreth karrierës dhe jetës private.

Me veshje nga më të ndryshmet, në çdo stil e bukura Agnesë e dëshmon që është një femër unike në çdo situatë.

Këtë herë, vendosi që të shfaqet pak më ndryshe, duke e treguar edhe vetën që është pa komplekse.

Ju duket bukur edhe juve?/kosovarja