Kjo video e preku Marigona Krasniqin

Marigona Krasniqi rrallë herë ndanëe dicka që i lë asaj përshtypje, sidomos rrëfime të cilat janë prekëse.

Por, ndryshe nga herët e tjera, Marigona në InstaStoy- ka ndarë një video të një burri I cili rrëfente mes lotësh historinë e tij të trishtë, shkruan”Kosovarja”.

Ai kishte humbur gruan e tij, dhe më nuk ishte martuar asnjëhërë, për shkak të fëmijëve dhe dashurisë së madhe ndaj bashkësotës së tij.

Kjo video si duket i la përshtypje Marigoës, dhe e ndau në InstaStory me ndjekësit e saj.

Shiko videon: