Kjo video kur Ryva Kajtazi ishte aktore do iu bëjë shumë të qeshni

Ryva Kajtazi jo rastësisht për dikë njihet si këngëtare, e për dikë edhe si aktore.

Ajo u bë e njohur në fillim si këngëtare e pastaj si aktore në “Përrallë me Tupan” ku vazhdoj të ndjekë më shumë hobin e saj që ishte muzika se profesionin e saj aktrimin, shkruan “Kosovarja”.

Ndonësë si aktore përveç me përralle me tupan e kemi parë edhe në skeçe tjera, si në atë te “Familja Moderne” seç ndodhi dhe Ryva hoqi dorë përfundimisht nga aktrimi.

Përderisa tani ka kaluar shumë kohë nga ajo se kur u shfaq te Përrallë me Tupan , kjo video e Ryves do iu bëj të qeshni me mënyrën se sa bukur e luan rolin.

Por, vallë si ndjehet Ryva kur sheh veten dikur si aktore? /Kosovarja/

https://www.facebook.com/watch/?v=1067038900329847