Klajdi Harunidhe Bruno kanë sjell këngën “Oj lulie” në versionin e tyre.

Këngëtarët këngën e kënduan në stilin që këndojnë.


Bruno dhe Klajdi janë dy këngëtarë shumë të njohur nga Shqipëria.

Ata dhe grupi i tyre ‘Threedots’ janë më të pëlqyerit nga publiku.

Bruno dhe Klajdi sot kanë sjellur një version shumë të veçantë të këngës ‘Oj Lulije’.

E kjo këngë ka ardhur pasi Klajdi risjelli në publik këngën ‘Shiu i verës’.