Klaudia Pepa tregon aftësitë akrobatike duke pastruar me këmbë

Nga karantina, Klaudia Pepa shfaqet duke pastruar me këmbë.

Balerina Klaudia Pepa ka treguar edhe njëherë aftësitë e saj akrobatike.

Derisa ndodhet në karantinë, ajo është shfaqur duke pastruar shtëpinë me anë të këmbëve.

“Bëni edhe ju si unë, vini në sfond këngë dhe gjeni një mënyrë të këndshme dhe simpatike për t’i bërë punët e shtëpisë.

Publikoni video më bëni tag mua dhe unë do t’i publikoj në profilin tim”, u shpreh ajo.

https://www.facebook.com/vipaklips/videos/2796079653822082/?epa=SEARCH_BOX

Klaudia tash e sa vite jeton dhe vepron në Itali./Lajmi.net/