Web Analytics

Klea Huta e tmerruar në qendren tregtare në Tiranë: “Të merren masa!”

Klea Huta ka mbetur e tmerruar pas eksperiencës së fundit në TEG.

Ajo ka postuae një video në rrjetet sociale, ku thekson kushtet skandaloze të ambientit në këtë kompani, duke e krahasuar me një serë perimesh.

“Kam 3 orë qe nuk marr ajër dhe që kulloj djersë sepse TEG ka bllokuar çdo ajër të kondicionuar dhe aty brenda është bërë si një serë që po piqen domatet.

Kam një mirënjohje të thellë për të gjithë ata punonjësit që punojnë në kushte të tilla.

I bëj thirrje menaxherit që të marrë masa.”, thotë Klea Huta.

Shiko videon:

Nga rubrika