Klinika e Fëmijëve ndalon rreptësisht te gjitha vizitat tek pacientet

Klinika e Fëmijëve ne Shkup ndalon rreptësisht te gjitha vizitat tek pacientet si dhe vizitat mjekësore pa rekomandim te mjekut ame.

Masa këto për parandalimin e virusit Korona.

Ky vendim është marrur së fundmi që t’i mbrojë fëmijët nga ndonjë mundësi e virusit në fjalë që mos t’iu bije dhe atyre.