Kompania shqiptare e quan Albërije Hadërgjonajn prosti…

Këngëtarja Albërie Hadërgjonaj tani ka një hall të radhës.

Ajo ka vendosur të ndërprejë kontratën me Arkiva Shqip, duke paraqitur disa kritere pas largimit të saj.

E këtu ka filluar gjithçka, ku tani në njërën anë ArkivaShqip e në anën tjetër Albëria po shkëmbejnë fyerje ndaj njëra tjetrës.

Në një letër të publikuar nga faqja e ArkivaShqip në Instagram tregohet kërkesa e këngëtares për largim e cila kërkon që t’i kthehet kanali, dhe të shuhen të gjitha publikimet e mia në kanalin e juaj, si dhe në platformat e tjera përveç kanalit tim, të cilat unë dua t’i menaxhoj vetë pas datës 04.09.2020.’’

Por gjithçka nuk mbaroi këtu, ArkivaShqip shkoi aq larg duke thënë se Hadërgjonaj kishte ofenduar klientët e tjerë brenda kësaj kompanie, duke i quajtur ‘pros.tituta’.

Ky është shkrimi që ata bën ngjitur fotos që tregon tërheqjen e Albërisë nga kjo kompani.

Postimet e Albërie Hadërgjonajt: